Magyar kérésre

I am making this request on behalf of my husband in the hope that someone who speaks/reads Hungarian might find it.

Férjem találta a lányát egy évvel ezelött a facebook. Ö nem látta a sok éve. Azt akarja, hogy megosszák magyar örökség vele. A férjem az elsö a családjában, hogy született Amerikában, és az apja halt meg tíz évvel ezelött. Úgy véli, minden más rokonai élnek Magyarországon. Szeretne kapcsolatba lépni velük.

A férjem tudja, hogy egy kicsit a családja Magyarországon. A férjem utazott Budapestre apjával Ferenc 1994-ben. Úgy élt nagybátyja farmján.

A neve nagybátyja Lajos. Lajos és Ferenc és Gyula a fiai Gyula és Erszebet. A férjem volt a leginkább kapcsolatba nagybátyja Lajos. Lajos volt egy fia, más néven Lajos.

Nokatestvére Lajos Halász van 2 lánya. A legfiatalabb lánya Lajos Halász van Katerine vagy Katie. ő 28 éves. Èltek Budapesten. A tanya volt található halomeghazi u. 3. Nem tudjuk, ha még mindig ott élni.

Ha bármilyen információt vagy segíthet, vegye fel a kapcsolatot a férjem. Philiphalasz1973 at hotmail dot com.

Köszönöm.

Advertisements

About debhalasz

I am a free-lance writer, skilled in writing press-releases, profiles, web copy, articles, and album reviews. I also am a skilled researcher in all areas. I have a MS degree in Educational Pscyhology and am currently in the dissertation phase of my PhD program. My passions are second language learning, learning strategies, music, musicology, neuroscience, and neuroeducation. I am a fan of all genres of music and love learning more about both indie and major-labeled artists as well as the behind-the-scenes people who make them look so good! View all posts by debhalasz

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: